Nyheter

Smart Media søker prosjektleder og front-end utvikler

Smart Media er et webbyrå på Steinkjer som leverer nettsider til alt fra lokale låsesmeder til børsnoterte selskaper. De lager over 150 nye nettløsninger i året. Sammen med sine nærmeste samarbeidspartnere tilbyr de et vidt spekter innen digital kommunikasjon og markedsføring. Les mer.


Ledige lærerstillinger i Vikna kommune

Vekstkommunen Vikna ligger på Namdalskysten i Nord-Trøndelag fylke. Kommunen har ca. 4450 innbyggere, hvorav ca 3000 bor i og omkring kystbyen Rørvik. Kommunen har gode kommunikasjoner bl.a daglige flyforbindelser og hurtigruteanløp. Oppvekstetaten i Vikna kommune omfatter 2 grunnskoler, SFO, Les mer.


Enhetsleder av innvandringsenheten i Levanger kommune

Levanger er regionens handels- og servicesenter med bl.a sykehus og universitet. Innbyggerertallet vokser jevnt og nærmer seg 20.000. Midt i Levanger sentrum finnes den unike Trehusbyen som er i ferd med å bli fredet. Kommunen samarbeider tett med Les mer.


To ledige legestillinger i Vikna kommune

Vikna kommune ligger på Namdalskysten i Nord Trøndelag. Kommunen har vel 4300 innbyggere, hvorav ca 3300 bor i og omkring kystbyen Rørvik. Folketallet har vært i jevn vekst de siste årene. Rørvik er et skole- og kommunikasjonssenter i Les mer.


Leder for Nærøy og Vikna Fellesvassverk

Lengst nord i Trøndelag, der hav møter land, finner du Namdalskysten. Her har havet dannet grunnlag for bosetting, næringsutvikling og en ramsalt kulturarv i mer enn 10 000 år. I dag består Namdalskysten av de tre kommunene Nærøy, Les mer.


Spennende lærerstillinger på Høylandet

Høylandet barne- og ungdomsskole har i underkant av 200 elever. Skolen vår har et godt læringsmiljø, og elevene våre har gode faglige resultater. Nå har vi plass til flere dedikterte lærere til kollegiet vårt! Undervisningsinspektør 100 % stilling Les mer.


Moen Marin Service søker fagarbeidere

Moen Marine Service er en del av Moen Marin Group (MMG) som siden 1923 har vært trygt forankret i det maritime miljøet på Namdalskysten og er i dag ledende på leveranser til havbruksnæringen. MMG har lokale eiere og drives av Les mer.


Kontormedarbeider hos Totalprosjekt i Namsskogan

Totalprosjekt Namsskogan ble etablert i 1996 og er et maskinentreprenør – og transportfirma som holder til på Namsskogan i Namsskogan kommune/Nord-Trøndelag. Selskapet omsetter for ca 100 MNOK i året og har 45 ansatte. Vår dyktige kontormedarbeider går snart Les mer.


Jobb med bosetting av flyktninger i Vikna kommune!

Vikna kommune ligger på Namdalskysten i Nord Trøndelag. Kommunen har vel 4300 innbyggere, hvorav ca 3300 bor i og omkring kystbyen Rørvik. Folketallet har vært i jevn vekst de siste årene. Rørvik er et skole- og kommunikasjonssenter i Les mer.


Salgsansvarlig for JOBBiNT

Har du lyst til å jobbe med å rekruttere relevant kompetanse til Trøndelag? Bli en av oss i JOBBiNT! Vi søker etter salgsansvarlig i 100% stilling (1 års engasjement med mulighet for forlengelse) som kan bidra til å videreutvikle den Les mer.


Rådgiver i Ungt Entreprenørskap Trøndelag

Å gå på jobb hver dag for å utvikle barn og unges kreativitet, skaperglede og tro på seg selv – kan du tenke deg noe bedre enn det? Nå har du muligheten til å få dette som arbeidsoppgaver! Les mer.


Bli med på trøndertreff!

Lurer du på ka som skjer heim? Er du interessert eller nysgjerrig på hvilke jobber som finnes i Nord-Trøndelag? Ønsker du å møte trønderske svirebrødre, eller ta en øl med gode venner og få med deg tøff musikk Les mer.


Kraft og utvikling i Moen Power

Under paraplyen Moen Marin er Moen Power AS en selvstendig enhet – med ansvar innen service, vedlikehold, reparasjoner, overhaling og montering av nytt materiell. Moen Power har nå ledige stillinger som arbeidsleder og som servicemekaniker marinedieselmotorer. Samlet har Les mer.


Trainee innenfor samfunnsvitenskap i Region Namdal

Region Namdal (RN) er et politisk samarbeid mellom de 13 namdalskommunene på ordførernivå.  Region Namdal arbeider for at Namdalen skal være et godt sted å leve, en attraktiv region for næringsliv og en attraktiv region å besøke. Er Les mer.


Samfunnsplanlegger/arealplanlegger i Nord-Trøndelag fylkeskommune

Nord-Trøndelag fylkeskommune er styrt av en folkevalgt forsamling, fylkestinget. Fylkestinget skal bidra til at Nord-Trøndelag framstår som et attraktivt fylke for næring og bosetting. Nord-Trøndelag fylkeskommune har totalt ca. 1700 medarbeidere som har ansvaret for å yte tjenester Les mer.


Steinkjer kommune trenger flere digitale hoder!

Vil du være med og sikre framtidas kommunale tjenester med moderne og innovative IKT-løsninger? Inn-Trøndelag IKT trenger flere faglig dyktige medarbeidere og kan tilby svært interessante og utfordrende jobber i et hektisk og engasjerende miljø. IKT-enheten har nå Les mer.


Daglig leder i Verdal næringsforum

Verdal Næringsforum (VNF) er en medlemsorganisasjon som bidrar til å styrke kontakten mellom næringslivet, kommunen og andre offentlige myndigheter. VNF er en aktiv pådriver i arbeidet med å fremme næringsutvikling og sysselsetting i Verdal.  Det skal være attraktivt Les mer.


Regnskapsmedarbeider til Myrvold Regnskapskontor i Namsskogan

Myrvold Regnskapskontor AS søker etter REGNSKAPSMEDARBEIDER i 100%  fast stilling. Ønskede kvalifikasjoner: God regnskapsforståelse Gode it-kunnskaper Erfaring/utdanning innen regnskap/økonomi Erfaring fra kundebehandling Autoriserte regnskapsførere foretrekkes, men autorisasjon er ikke et krav. Personlige egenskaper vektlegges, herunder selvstendighet og fleksibilitet. Les mer.


Jobb med barnehageområdet for Fylkesmannen i Nord-Trøndelag!

Rådgiver/seniorrådgiver ved oppvekst- og utdanningsavdelingen Vil du bruke kompetansen du har på barnehageområdet til å hjelpe andre? Oppvekst- og utdanningsavdelingen ved Fylkesmannen i Nord-Trøndelag søker etter en person med høyere utdanning; gjerne en master i barnehagepedagogikk, som kjenner godt Les mer.


Kraft og utvikling i Moen Power

Under paraplyen Moen Marin er Moen Power AS en selvstendig enhet – med ansvar innen service, vedlikehold, reparasjoner, overhaling og montering av nytt materiell. Moen Power har nå ledige stillinger som arbeidsleder og som mekaniker. Samlet har foretaket i Les mer.


Nærøy kommune søker etter arealplanlegger og ingeniør/prosjektleder

Nærøy kommune Kompetente ingeniører og planleggere er avgjørende for helhetlig og vekstfremmende utvikling i Nærøy.  Nå styrker Norges største havbrukskommune laget! Nærøy kommune står overfor store oppgaver: Tunge investeringer i ny skole, flere omsorgsboliger, idrettsanlegg og annen infrastruktur Les mer.


Lengter du hjem til Namdalen?

Bli med på Heimkjær-treff for utflytta namdalinger! For tredje år på rad samler representanter for alle namdalskommunene samt næringslivet i Namdalen seg i Trondheim for å fortelle om tilbudene som finnes i hjembygda, og for å vise at det er Les mer.


IT-konsulent Telenor avd. Rørvik

Telenor Norge sin faktura- og kredittavdeling i Rørvik er blant de største avdelingene i Telenor utenfor Fornebu, og behandler årlig en kontantstrøm på ca. 30 milliarder fra Telenors kunder. Dette gjøres på en effektiv måte ved å bruke Les mer.


Ledig juriststilling hos Fylkesmannen i Nord-Trøndelag

Fra høsten 2016 er Fylkesmannen tildelt nye tilsynsoppgaver på barnehagefeltet, og vi søker derfor etter en jurist med kompetanse på barnehage- og opplæringsfeltet.  Arbeidsoppgavene vil være tilsyn, veiledning, klagebehandling og utviklingsarbeid. Vi søker etter en person med juridisk Les mer.


JOBBiNT i media

Stadig flere får øynene opp for JOBBiNT og den jobben vi gjør – og det er jo veldig hyggelig! – Det er så bra at det finnes noen som ser deg og som er interessert i at du skal Les mer.


JOBBiNT innfrir forventningene

Gode erfaringer fra tidligere var en av grunnene til at Johan Einar Bjerkem, daglig leder i Stiftinga Hilmar Alexandersen; som blant annet står bak Hilmarfestivalen, valgte JOBBiNT da han nylig lyste ut jobben som kontor- og arrangementssjef. – Les mer.


Kjøkkensjef på Grand hotell på Steinkjer

Quality Hotel Grand er Steinkjers største hotell, med 113 rom, hvorav flere businessrom og suiter i ulike størrelser. Hotellet har også en flott restaurant, lobbybar og en stor konferanseavdeling. Quality Hotel Grand Steinkjer søker etter en ny, kreativ servicehelt Les mer.


Samfunnsplanlegger / arealplanlegger i Nord-Trøndelag fylkeskommune

Avdeling for Kultur og regional utvikling i Nord-Trøndelag Fylkeskommune har ledig stilling som samfunnsplanlegger / arealplanlegger. Avdelingen har ca 70 ansatte, fordelt på områdene samferdsel, næring og innovasjon, plan og kulturminner, folk og samfunn og kulturproduksjon. Stillingen er Les mer.


Rådmann i Namsskogan kommune

Utfordrende stilling for samfunnsengasjert toppleder! Namsskogan kommune søker ny rådmann – er det deg?  Namsskogan kommune, med nesten 900 innbyggere, ligger i Indre Namdal i Nord-Trøndelag fylke. Kommunen består av tettstedene Namsskogan, Brekkvasselv, Trones og Skorovatn. Det er god Les mer.


Ledig stilling som jurist hos Fylkesmannen i Nord-Trøndelag

Kommunalavdelingen hos Fylkesmannen i Nord-Trøndelag har en ledig stilling for en jurist. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak bestå av saksbehandling etter vergemålsloven samt veiledning og opplæring av verger. Den som blir tilsatt må være forberedt på endringer i arbeidsområdene. Kommunalavdelingen Les mer.


8 ledige stillinger i inkassovirksomhet i Rørvik

arvato Financial Solutions leverer et bredt spekter av kredittrelaterte tjenester som fakturaadministrasjon, fakturakjøp, porteføljekjøp, finansiering og inkasso. Bransjen for våre tjenester er i voldsom utvikling, og arvato markerer seg som en av de mest betydelige aktørene og er Les mer.


Professor/førsteamanuensis i bedriftsøkonomi ved Nord universitet

Nord universitet tilbyr utdanninger på bachelor-, master- og ph.d.-nivå. Det tas årlig opp studenter til mer enn 180 studier innenfor både profesjonsutdanning og teoretiske disiplinfag. Nord universitet har rundt 1200 ansatte og 12 000 studenter fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Les mer.


Bli trainee i Matregionen Ytre Namdal!

Vil du bli trainee i en av landets mest spennende og attraktive næringsregioner? I Matregionen Ytre Namdal finner du noen av landets mest avanserte og ambisiøse bedrifter innen havbruk, havbruksservice og -teknologi, finansiell tjenesteyting, fiskeri og videreforedling. For å Les mer.


Salgsmedarbeider i Nils Williksen AS

Nils Williksen AS er det tredje største selskapet i Nord-Trøndelag, målt etter omsetning. Vil du være med og ta oss til nye høyder?  Som salgsmedarbeider i Nils Williksen AS; et selskap som eksporterer laks til store deler av Les mer.


To ledige stillinger som fylkesagronom hos Fylkesmannen

Landbruksavdelingen hos Fylkesmannen i Nord-Trøndelag har to ledige stillinger som fylkesagronom; en fast rådgiverstilling og en vikariatstilling i ett år.  Rådgiver Rådgiverstillingen er ledig for en person som har høyere landbruksutdanning og interesse for landbruk, og som har Les mer.


Landbrukssjef i Steinkjer kommune

Stillingen som landbrukssjef i Steinkjer kommune er ledig – er det noe for deg?  Steinkjer kommune er den største landbrukskommunen i Nord-Trøndelag, og også nasjonalt er landbruket i kommunen betydelig i omfang. Politisk har Steinkjer store ambisjoner for Les mer.


Stas AS på Steinkjer søker ny daglig leder

STAS AS søker ny daglig leder som får det administrative, faglige og økonomiske ansvar for bedriftens organisering, personale, utvikling og drift.


Vil du bli kommunikasjonsrådgiver i Namsos kommune?

Namsos kommune er på jakt etter en person med bred kommunikasjonsfaglig bakgrunn og god medie- og formidlingsforståelse. Kommunikasjonsrådgiveren rapporterer direkte til rådmann og inngår i rådmannens lederforum/kommunens strategiske ledelse. Du kommer blant annet til å jobbe med kommunens Les mer.


Stol på – og regn med oss!

Jama Regnskapsservice AS ble etablert høsten 1988 på Garstad i Vikna. Bedriften har i dag fem ansatte fordelt på fire årsverk. Hovedaksjonær er AS Viplast – med styreleder Gunnar Bengtsson. Vi er i en fase preget av optimisme og Les mer.


Ledig stilling som jurist hos Fylkesmannen i Nord-Trøndelag

Fylkesmannen i Nord-Trøndelag søker etter en person med mastergrad i rettsvitenskap / juridisk embetseksamen som kan bidra med juridisk kompetanse innenfor hele fagfeltene som forvaltes av både miljøvernavdelingen og landbruksavdelingen. Arbeidsoppgavene er varierte og inkluderer blant annet å Les mer.


To ledige ingeniørstillinger i Steinkjer kommune

Har du lyst til å bygge ut Steinkjer? Steinkjer kommune lyser ut to ingeniørstillinger i tjenesteenhet Utbygging. Tjenesteenheten har ansvar for kommunens utbyggingsoppgaver innen fagområdene bygg, veg, vann, avløp, renovasjon, parker, idrettsanlegg og friluftsliv. – Vi søker etter engasjerte Les mer.


Vil du jobbe med bedriftshelsetjeneste i Namdalen?

Er du interessert i forebyggende helsearbeid? Har du lyst til å jobbe med bedriftshelsetjeneste? Veiviser´n bht ser etter en person som skal jobbe med alt fra helsesekretæroppgaver, HMS-samtaler med målrettede helsekontroller og bistand opp mot bedrifter. Vi ser helst Les mer.


Ledig stilling i renovasjonsenheten i Steinkjer kommune

Renovasjonsenheten i Steinkjer kommune lyser nå ut et 100 % ledig vikariat som fagkonsulent / driftsoperatør. Stillingen er ledig for snarlig tiltredelse. Arbeidsoppgavene omfatter både betjening av kundemottak / vekt og andre oppgaver på gjenvinningsanlegget. Arbeidsoppgaver i kundemottak / Les mer.


Fire ledige stipendiatstillinger ved Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Det nye universitetet har 1.200 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Stokmarknes, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Les mer.


Fire ledige stillinger i Overhalla Betongbygg

Er du en oppegående smarting med sans for fest og friluftsliv; en real kvikkas skapt for komiske trefninger ved kaffemaskina? Vel – da er du ikke rett person for Overhalla Betongbygg. Det de trenger nå, er noe ganske Les mer.


JOBBiNT viste vei inn i arbeidsmarkedet

– Da det ble klart at mannen min og jeg skulle flytte fra Horten til Inderøy, var det avgjørende for meg å finne ut mest mulig om arbeidsmarkedet i Nord-Trøndelag, sier Anne-Ruth Jangaard.


Ytringen har ledig stilling som journalist

Ytringen er en avis som dekker små og store hendelser i Ytre Namdal og Bindal. Vi er 9 ansatte og holder til i trivelige kontorlokaler i Sentrumsgata 8 på Kolvereid. Vi har nå ledig stilling som journalist.  Er du Les mer.


Naviaq AS søker nøkkelpersoner til akvakulturnæringen

Naviaq skal bidra til å løfte oppdrettsnæringen til nye høyder gjennom å innføre nye bransjetilpassede IKT-løsninger basert på velprøvd teknologi fra andre bransjer. Målet er at Naviaq skal bli en ledende IKT-aktør innen oppdrettsnæringen med fokus på effektiv og Les mer.


Letnes Fjellsprengning søker bergsprenger

Er du dyktig til å planlegge, organisere og gjennomføre arbeidet og tåler en smell? Da er du kanskje den bergsprengeren vi ser etter! Som bergsprenger får du en sentral rolle med å koordinere og utføre bore- og sprengningsarbeider Les mer.


Vil du bli helse- og sosialsjef i Vikna kommune?

Vikna kommune ligger på Namdalskysten i Nord-Trøndelag fylke. Kommunen har ca 4 400 innbyggere, hvorav ca 3000 bor i og omkring kystbyen Rørvik. Folketallet har vært i jevn vekst de siste årene. Rørvik er et skole- og kommunikasjonssenter Les mer.


Stipendiatstilling i sørsamisk historie og kulturkunnskap ved HiNT

Avdeling for lærerutdanning ligger på studiested Levanger/Røstad. Avdelingen tilbyr forskning og undervisning innenfor grunnskolelærerutdanning for trinnene 1.-7. og 5.-10., barnehagelærerutdanning, praktisk-pedagogisk utdanning innenfor yrkesfag, teater- og skuespillerdanning, mastergradstudium i kroppsøving og idrettsvitenskap, faglærerutdanning i musikk, kroppsøving og andre Les mer.


Stipendiatstillinger i bedriftsøkonomi og ledelsesfag ved HiNT

Avdeling for næring, samfunn og natur er lokalisert til de to studiestedene Steinkjer og Levanger. Avdelingen tilbyr bachelorgradsstudier i regnskap, revisjon, økonomi og administrasjon, husdyrfag, utmarksforvaltning, geografi, multimedieteknologi og spill og opplevelsesteknologi og en rekke årsstudier og videreutdanninger. Les mer.


Ønsker du å bli synlig for næringslivet i Verdal?

  Verdal Næringsforum og JOBBiNT etablerer nå en mulighet for at du kan registrere CV og informasjon om deg selv for å bli synlig for næringslivet i Verdal. Du vil også bli oppdatert på hva som rører seg Les mer.


Møt JOBBiNT og Intro Trainee på NMBUs karrieredag 30. september!

JOBBiNT og Intro Trainee gjør deg kjent med karrieremulighetene i Nord-Trøndelag, og vi tar gjerne en prat med deg om du kommer innom jobbmessa på Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) 30. september. Du finner oss i GG-hallen på Campus Ås Les mer.


Bli med og utvikle Inderøy kommune!

Høsten 2016 står Inderøy oppvekst- og kultursenter klart, og Inderøy videregående skole, Inderøy ungdomsskole, Sakshaug barneskole, Inderøy kulturskole, Inderøy bibliotek og Inderøy Kulturhus blir samlokalisert.


Dampsaga Bad i Steinkjer søker ny daglig leder

Dampsaga Bad i Steinkjer har hatt en eventyrlig økning i antallet besøkende siden nyåpningen i februar. Nå søker vi etter en ny daglig leder som skal sørge for at suksessen fortsetter!    – Daglig leder har ansvaret for Les mer.


Kan du tenke deg en lederstilling i SpareBank 1 Regnskapshuset?

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS er et autorisert regnskapsførerselskap og en totalleverandør av økonomiske tjenester innen forretnings- og landbruksregnskap samt eiendomsforvaltning. Selskapet hadde i 2014 en vekst på 37 %, og har over 200 ansatte fordelt på 17 Les mer.