Bolyst

Kraft og utvikling i Moen Power

Under paraplyen Moen Marin er Moen Power AS en selvstendig enhet – med ansvar innen service, vedlikehold, reparasjoner, overhaling og montering av nytt materiell. Moen Power har nå ledige stillinger som arbeidsleder og som servicemekaniker marinedieselmotorer. Samlet har Les mer.


Nærøy kommune søker etter arealplanlegger og ingeniør/prosjektleder

Nærøy kommune Kompetente ingeniører og planleggere er avgjørende for helhetlig og vekstfremmende utvikling i Nærøy.  Nå styrker Norges største havbrukskommune laget! Nærøy kommune står overfor store oppgaver: Tunge investeringer i ny skole, flere omsorgsboliger, idrettsanlegg og annen infrastruktur Les mer.


Mentorstøtte for gründere og småbedriftsledere

Programmet passer spesielt godt for etablerte småbedriftsledere, som ønsker en revitalisering for seg selv og sin bedrift samt for førstegangs gründere som allerede har gjennomført etablereropplæring i regi av Innovasjon Norge eller tilsvarende. Finn ditt GründerGeni med Kristin Landsem er Les mer.


Videregående skoler i fylket

Videregående opplæring er inngangsporten til yrkeslivet og til videre studier. Her finner du de 11 videregående skolene i Nord-Trøndelag.


Korte avstander gir flere muligheter

God infrastruktur og nærhet mellom de ulike byene og tettstedene gir tilgang til et mangfold av karrieremuligheter i fylkets 23 kommuner.


Høgskolen i Nord-Trøndelag, HiNT

Høgskolen i Nord-Trøndelags (HiNT) kjennetegnes av nærhet til kunnskap. Vi legger vekt på profesjonsutdanninger innenfor helse, oppvekst og næring.


Bolyst i Nord-Trøndelag

Mange drømmer i dag om å flytte ut av storbyene, for å slippe timelang køkjøring til og fra jobb, kjøpe drømmeboligen, kjenne seg trygg på barnas oppvekstvilkår og få en bedre balanse i hverdagen. I Nord-Trøndelag er det mulig å oppfylle drømmen. Samtidig er jobb og framtidige karrieremuligheter avgjørende for hvor vi velger å bosette oss.


Fritidsaktiviteter

Du vil bli positivt overrasket over mangfoldet og kvaliteten på fritidstilbudene, både med hensyn til bl.a fotballbaner, idrettshaller, lysløyper, tilrettelagte turløyper og turmål, teater og kulturskoler. Nærhet til aktiviteter i natur er et gode som alle innbyggere i Nord-Trøndelag nyter godt av.


Ny Bolig?

Nord-Trøndelag kan tilby gode bo- og oppvekstvilkår, og kommunenes apparat står beredt til å gi gode råd til deg som er på utkikk etter bolig i regionen.