Andre muligheter

Kraft og utvikling i Moen Power

Under paraplyen Moen Marin er Moen Power AS en selvstendig enhet – med ansvar innen service, vedlikehold, reparasjoner, overhaling og montering av nytt materiell. Moen Power har nå ledige stillinger som arbeidsleder og som servicemekaniker marinedieselmotorer. Samlet har Les mer.


Kraft og utvikling i Moen Power

Under paraplyen Moen Marin er Moen Power AS en selvstendig enhet – med ansvar innen service, vedlikehold, reparasjoner, overhaling og montering av nytt materiell. Moen Power har nå ledige stillinger som arbeidsleder og som mekaniker. Samlet har foretaket i Les mer.


Mentorstøtte for gründere og småbedriftsledere

Programmet passer spesielt godt for etablerte småbedriftsledere, som ønsker en revitalisering for seg selv og sin bedrift samt for førstegangs gründere som allerede har gjennomført etablereropplæring i regi av Innovasjon Norge eller tilsvarende. Finn ditt GründerGeni med Kristin Landsem er Les mer.


Skap din egen arbeidsplass

Er du en gründer i startfasen eller etablert bedrift som ønsker å videreutvikle din virksomhet her i Nord-Trøndelag?


Karrieresenteret Nord-Trøndelag

Karrieresenteret tilbyr gratis karriereveiledning til voksne og ungdom som ikke er tilknyttet skoleverket. I tillegg til individuell veiledning skal sentret være en kompetanseressurs for skoler, bedrifter, NAV og andre som arbeider med karriereveiledning.


Fritidsaktiviteter

Du vil bli positivt overrasket over mangfoldet og kvaliteten på fritidstilbudene, både med hensyn til bl.a fotballbaner, idrettshaller, lysløyper, tilrettelagte turløyper og turmål, teater og kulturskoler. Nærhet til aktiviteter i natur er et gode som alle innbyggere i Nord-Trøndelag nyter godt av.


Jobb for 2

Har partneren din funnet eller fått tilbud om en spennende jobbmulighet i Nord-Trøndelag og du er usikker på om det finnes noe for deg?


Næringsklynger

I Midt-Norge finnes det spennende jobber i tilknytning til de mange næringsklyngene.


Nav Eures

NAV EURES gir deg råd om hva som kan være viktig å ta hensyn til når du skal rekruttere fra utlandet, og kan undersøke i hvilke land det er tilgjengelig arbeidskraft.


Traineeordningen i Namdalen

Hovedmålet for Trainee Namdalen er å rekruttere nyutdannede unge mennesker med høy kompetanse til offentlige og private virksomheter i regionen.


Intro Trainee

Intro Innherred er et velrenomert og attraktivt regionalt traineeprogram. Traineeprogrammet tilbyr en fantastisk start på yrkeskarrieren, for deg som er ung og har høyere utdanning.