Tannlegesekretær for Tannlegene Bjørnaas & Brenne Lundh AS i Levanger

Tannlegene Bjørnaas & Brenne Lundh AS

Tannlegene Bjørnaas og Brenne Lundh har vært etablert i Levanger siden 1990 og har fem moderne behandlingsrom med røntgen og OPG. Klinikken driver allmennpraksis og vi er i dag tre tannleger og fire assistenter.

Vi søker tannlegesekretær for tiltredelse i løpet av august. Klinikken ligger i Levanger sentrum og tilbyr tannbehandling til alle pasientgrupper. Som sekretær har du en viktig rolle i klinikkens hverdag og bidrar til å legge til rette for at vi kan levere en best mulig tjeneste til våre pasienter.

Motivasjon og lærevillighet kan kompensere for manglende utdannelse og vi oppfordrer til å søke om du mener dette er en god jobb for deg.

Sekretæren skal bistå tannlegen i den daglige driften av klinikken og tilrettelegge for en god flyt i arbeidsdagen for behandler, og en god opplevelse for pasienten.

Har du lyst på en innholdsrik arbeidshverdag med høyt tempo og faglig engasjerte kollegaer? Da er dette stillingen for deg!

Stillingen er i utgangspunktet et 12 mnd vikariat, men med mulighet for forlengelse. Vi ser først og fremst etter en person med god arbeidkapasitet og interesse for å utvikle seg i stillingen.

Søknadsfrist. 1. august.

Her kan du lese mer om og søke på stillingen.