Konsulent i IKT Indre Namdal IKS

Logo IKT Indre Namdal IKS

IKT Indre Namdal IKS er et interkommunalt IKT selskap som eies av kommunene Røyrvik, Namsskogan, Lierne, Snåsa, Grong og Høylandet. Selskapet har som formål å innføre, drifte og utvikle bruken av systemer for informasjons- og kommunikasjonsteknologi hos eierne.

Ledig 100% fast stilling som konsulent

Har du erfaring med bruk og utvikling av IKT-tjenester, helst fra offentlig virksomhet, relevant høyere utdanning og erfaring med prosjektledelse? Da kan du være den vi ser etter!

Arbeidsoppgaven din skal være å bidra til at selskapet kan følge opp dagens løsninger, samt sørge for videre utvikling. Du vil være i jevnlig kontakt med kommunene og andre samarbeidspartnere, og være en teknisk ressurs i eier kommunenes fagnettverk samt delta aktivt i forbyggende datasikkerhetsarbeid.

Søknadsfrist: 26. mai.

Kontorlokalisering vil fortrinnsvis være sammen med daglig leder i Røyrvik, men kan evt. tilpasses ut fra bosted i Indre Namdal.

Her kan du lese mer om og søke på stillingen.

Børgefjell
Foto: visitnamdalen.no