Ledige lærerstillinger i Vikna kommune

Vikna kommunes kommunevåpen

Vekstkommunen Vikna ligger på Namdalskysten i Nord-Trøndelag fylke. Kommunen har ca. 4450 innbyggere, hvorav ca 3000 bor i og omkring kystbyen Rørvik. Kommunen har gode kommunikasjoner bl.a daglige flyforbindelser og hurtigruteanløp.

Oppvekstetaten i Vikna kommune omfatter 2 grunnskoler, SFO, voksenopplæring, 2 kommunale og 6 private barnehager, musikkskole og folkebibliotek. Kommunen har full barnehagedekning. Oppvekstetaten har ca 120 ansatte.

Drømmer du om å kombinere lærerjobben med et aktivt liv med friluftsliv eller kultur? Frister det å jobbe og bo et sted hvor det skjer mye, hvor det er små forhold og enkelt å få nye venner og bekjente? Kom til oss i Vikna kommune! Vi har en unik skjærgård og en fantastisk natur som byr på rike muligheter for jakt, fiske og friluftsliv! Vi har mange frivillige lag og organisasjoner som driver et allsidig kulturarbeid.

Nå har vi ledige lærerstillinger ved Rørvik skole, ved Austafjord oppvekstsenter og ved Vikna musikk- og kulturskole. Rørvik

Velkommen til oss!

Her kan du lese mer om og søke på stillingene.