Enhetsleder av innvandringsenheten i Levanger kommune

Levanger kommune

Levanger er regionens handels- og servicesenter med bl.a sykehus og universitet. Innbyggerertallet vokser jevnt og nærmer seg 20.000. Midt i Levanger sentrum finnes den unike Trehusbyen som er i ferd med å bli fredet. Kommunen samarbeider tett med nabokommunen Verdal gjennom Innherred Samkommune og kan by på et rikt kulturliv og mange trivelige plasser å bo. Kommunens visjon er Livskvalitet og Vekst.

Er du vår nye leder? Kan du tenke deg å jobbe med integrering og utvikling av mennesker? Levanger kommune ser etter en strategisk, målrettet og tydelig leder som vil lede og utvikle innvandringstjenesten. Kommunen ble i 2009 kåret til landet beste bosettingskommune og vant Bosettingsprisen.

Kan du være en god leder for over 60 ansatte og videreutvikle tjenester fra asylmottak til voksenopplæring, da vil vi høre mer om deg!

Arbeidsoppgavene inkluderer blant annet å administrere og gjennomføre Levanger kommune
introduksjonsordningen for nyankomne flyktninger, ivareta kommunens oppgaver som driftsoperatør for et statlig mottak og å samordne arbeidet på det innvandringsfaglige feltet.

Her kan du lese hele utlysningsteksten og søke på stillingen.

 

Søknadsfrist: 2. mai.

 

Se gjerne videoen om Levanger kommune!