Bli kjent med nordtrønderske arbeidsgivere på Trøndelagsdagen!

Store, nordtrønderske arbeidsgivere er på plass på Trøndelagsdagen for å vise studenter og nyutdannede at du kan leve, bo og jobbe godt i Midt-Norge. 

Trøndelag huser mer enn 40 000 studenter, men mange forlater regionen vår etter studiene uten å vite om alle karrieremulighetene som fins her. Sammen med over 50 sørtrønderske bedrifter og organisasjoner, er en stor delegasjon nordtrønderske aktører til stede på Trøndelagsdagen på Scandic Lerkendal 20. april. Og mange kommer med jobbtilbud i kofferten.

Mange nordtrønderske arbeidsgivere har mange ledige sommerjobber og jobber. Visste du for eksempel at vi trenger statsvitere, elektroinstallatører, jurister, sykepleiere, samfunnsøkonomer, ingeniører, pedagoger, spesialpedagoger, lektorer, lærere og ledere til fylket?

Anne Peggy Schiefloe– Trøndelagsdagen er Midt-Norges største møtepunkt for næringslivet og studenter, og det er femte år på rad JOBBiNT er med og arrangerer dagen, forteller Anne Peggy Schifeloe, som er leder i JOBBiNT. – Vi er glade for at så mange bedrifter ser nytten av denne dagen, hvor vi kobler arbeidsgivere med studenter. Dette blir en intens, artig og annerledes karrieredag!

Gratis buss, inngang og servering

Er du student i Nord-Trøndelag og har lyst til å bli med på Trøndelagsdagen? Vi stiller med følgende:

  • Gratis busstransport t/r Trondheim fra Steinkjer og Levanger
  • Gratis mat og drikke
  • Inspirerende foredrag av næringslivsledere
  • Muligheter for prosjekt- og masteroppgaver for bedrifter
  • Nettverksbygging med potensielle arbeidsgivere

Bussen går fra Jernbanestasjonen i Steinkjer kl. 08.00 og fra Levanger jernbanestasjon kl. 08.45.  Ankomst Scandic Lerkendal klokken 10:30. Retur fra Trondheim kl. 14:30. Vil du være sikret plass i bussen, meld deg på til [email protected].

Disse nordtrønderske aktørene treffer du på Trøndelagsdagen


Helse Nord-Trøndelag
NTE
Intro Trainee, Namdal Trainee, JOBBiNT
Arcon Prosjekt
Salsnes Filter AS
Overhalla Gruppen
Skogmo Industripark
Steinkjer Næringsselskap
Pharmaq AS
Nord-Trøndelag fylkeskommune
Adecco
Steinkjer kommune
Levanger kommune
Verdal kommune